Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
 • Blijf op de hoogte

  • by:
  • 24 januari 2020
  • Category:

  Sterck Magazine kwam bij ons langs


  Sterck Magazine kwam bij ons langs om een interview af te nemen en dat willen we jou niet onthouden. Dit interview is er eentje om niet te vergeten, we delen dit dus graag met jou.

  Ervaren truckcenter

  Truckcenter Van Nevel
  Truckcenter Van Nevel in Aalter is dé one-stop-shop voor verkoop, onderhoud en herstelling van vrachtwagens, bestelwagens en bussen. De zaak bouwde ruim zestig jaar en drie generaties lang ervaring op.

  Van Nevel verdeelt zowel Iveco (vrachtwagens, bestelwagens en tweedehandsbussen) als Fiat Professional (Fiat-bestelwagens type lichte vracht) en biedt daarnaast service op alle merken. 


  Het klantenbestand situeert zich in tal van sectoren: zelfstandige installateurs, tuinaannemers, elektriciens, transportbedrijven en ga zo maar voort. “Toonaangevende bedrijven uit Aalter en omstreken zoals Bockaert & Thienpont, Buurtslagers en VSE zijn al jaren een trouwe klant”, zegt zaakvoerder Jan Van Nevel. Ook het Gemeenschapsonderwijs is bij Van Nevel met 45 schoolbussen kind aan huis.

  Heel vlotte keuring

  “Werkelijk voor alle mogelijke service kunnen klanten hier terecht, tot het ijken van de tachograaf en het onderhoud van de airco toe. Een van onze medewerkers houdt zich louter bezig met het aanbieden van voertuigen op de keuring zodat wij binnen één werkdag, de keuring, het voorafgaand nazicht en onderhoud afwerken.”

  Bijkomend voordeel van Truckcenter Van Nevel is een filevrije omgeving, dichtbij de grote verkeersassen. “Hierdoor bedienen we al jaren klanten uit de regio Gent en Brugge, zoals Mainfreight, Slaapadvies en Krinkels.”.