Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
 • Blijf op de hoogte

  • by:
  • 30 maart 2020
  • Category:

  Corona maatregel die u geld oplevert


  Graag herinneren we jullie aan één van de Corona maatregelen die niet vaak in het nieuws komt, namelijk een investeringsaftrek van 25% op vaste activa verkregen tussen 12 maart 2020 en 31 december 2020 (*)!

  Mocht u de intentie hebben om uw bedrijfsvoertuig te vernieuwen, dan kunnen wij u alleen maar aanraden om dit voor 31 december 2020 af te ronden (voertuig moet ingeschreven zijn voor deze datum). Wij hebben voor u heel wat wagens in stock maar kunnen ook uw voertuig op maat opbouwen. Hou rekening met een levertermijn van 3 maanden voor voertuigen met opbouw.
   
  Momenteel hebben wij tal van verkoopacties lopen die het aanschaffen van een nieuw bedrijfsvoertuig nog aantrekkelijker maken! Aarzel niet ons te contacteren op 09/375 30 87 of via verkoop@vannevel.eu

  (*) check de voorwaarden op vlaio.be