Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
 • Blijf op de hoogte

  We delen ons nieuws graag met jou

  De wereld staat niet stil en Truckcenter Van Nevel ook niet. We houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via deze nieuwspagina.
  Wij zijn officieel full range dealer van Iveco. U kan bij ons terecht voor nieuwe voertuigen uit het Iveco gamma. Daarnaast kunnen wij u tal van tweedehandsvoertuigen voorstellen. Wij zoeken graag samen met u naar het meest geschikte voertuig volgens uw behoefte.
  • 30 maart 2020

  Corona maatregel die u geld oplevert


  Graag herinneren we jullie aan één van de Corona maatregelen die niet vaak in het nieuws komt, namelijk een investeringsaftrek van 25% op vaste activa verkregen tussen 12 maart 2020 en 31 december 2020 (*)!

  • 24 januari 2020

  Sterck Magazine kwam bij ons langs


  Sterck Magazine kwam bij ons langs om een interview af te nemen en dat willen we jou niet onthouden. Dit interview is er eentje om niet te vergeten, we delen dit dus graag met jou.

  Hebt u een vraag voor ons? Wij helpen u heel graag verder!