The new Eurocargo

“The new Eurocargo, the truck the cilty likes” loopt vooruit op belangrijke tendensen in de wereldwijde economie en zet zo zijn naam en faam in het daglicht. 

Nieuwe Eurocargo: zet nieuwe maatstaven

Om de Eurocargo nog verder te verbeteren heeft Iveco zich gebaseerd op het uitzonderlijke succes dat het voertuig al jarenlang kent, waarbij vooral aandacht werd besteed aan de marktevolutie en de behoeften van de klant. De nieuwe Eurocargo loopt vooruit op belangrijke tendensen die veranderingen met zich mee brengen in de wereldwijde economie: enerzijds de verstedelijking, door de gestage groei van de wereldbevolking, en anderzijds het toenemende goederentransport in stedelijke milieus.

Bij Iveco concentreren onderzoek en ontwikkeling zich hoofdzakelijk op energiebeheer. Iveco heeft grote inspanningen gedaan om het verbruik van traditionele dieselmotoren te doen dalen en om het gebruik van alternatieve brandstoffen te promoten. Het merk is marktleider in Europa op het vlak van aardgasmotoren. Iveco heeft het meest uitgebreide gamma bedrijfsvoertuigen op basis van CNG (Compressed Natural Gas) en LNG (Liquefied Natural Gas) en beschikt over het grootste wagenpark in Europa, met 8.500 Iveco vracht- en bestelwagens en 5.500 bussen van Iveco Bus.

De steeds strenger wordende normen op het gebied van veiligheid en welzijn betreffen eveneens de transportwereld. De nieuwe generatie Iveco voertuigen worden steeds veiliger en comfortabeler en nodigen bestuurders uit verstandiger en zuiniger te gaan rijden. Door slim gebruik van nieuwe telematicasystemen worden ze bovendien ‘intelligente vrachtwagens’, die kunnen communiceren met vlootbeheer- en verkeerscontrolesystemen. Dat alles stemt perfect overeen met de merkwaarden van Iveco: technologie, beperkte TCO, duurzame ontwikkeling en verregaand partnerschap met onze klanten. Die waarden maken van het merk een gunstige keuze op het gebied van efficiëntie, productiviteit en veelzijdigheid.

Ben je geïnteresseerd in meer?

Lees hier het vervolg van het artikel.

Share this Post