Slimme ondernemers onderscheiden zich doorhun aanpassingsvermogen: geconfronteerd worden met verschillende situaties en toch altijd met de perfecte oplossing komen.

 

De TALENTO heeft het allemaal. Ontworpen voor GOEDERENVERVOER of PERSONENVERVOER, biedt hij professionals een groot scala aan oplossingen, van laadfuncties tot accessoires – dat maakt een groot verschil voor uw dagelijkse werkzaamheden.

 

Het STRIJDLUSTIGE DESIGN van de Talento toont hoe deze unieke bestelwagen tot een lijn van harde werkers behoort.

 

Vanuit het oogpunt van stijl is de Talento COMPACT EN GOED GEPROPORTIONEERD: de zich naar voren uitstrekkende voorruit sluit op een vloeiende manier aan op de korte motorkap met als resultaat een indrukwekkende maar dynamische voorkant.

 

Het design met de heldere horizontale belijning past perfect bij de nieuwe uitstraling van het professionele gamma van Fiat. Het vergroot de breedte van het voertuig en bijgevolg de laadcapaciteit, duidelijk benadrukt door de vierkant vormgegeven achterkant, terwijl een idee van dynamiek en stabiliteit wordt overgebracht. Het vernuftige design van de Talento heeft ook zijn weerslag op het fomaat.

 

Rekening houdend met de beperkt beschikbare ruimte in de stadsomgeving biedt hij toch een grote laadruimte die geschikt is voor elke bedrijfsactiviteit.