Minibus

De nieuwe Daily minibus versie werd vernieuwd en het focust op comfort, design en hoge prestaties. Volledig opnieuw ontworpen om meer en meer in te spelen op de behoeften van de klanten, de nieuwe Daily gamma minibus werd vergroot en verrijkt door het optimaliseren van de efficiëntie en het geven van meer plezier bij reizen en rijden.

 

Veelzijdigheid is de troef van de nieuwe Daily minibus dankzij een volledig gamma van voertuigen die in staat is om aan elke behoefte van transport van mensen te voldoen:

 

minibus Daily Tourys: een voertuig coaches in compacte versie.

 

minibus Daily Line: ideaal voor lange afstand routes.

 

minibus Daily Citys: voor kleine steden en voorstedelijke gebieden.

 

De nieuwe Daily minibus zorgt voor ergonomie en rijcomfort op het niveau van een auto. Gecombineerd met een breed scala van stilistische en technische oplossingen, geheel gewijd aan comfort van de passagiers:

 

nieuwe minibus conditioning systeem en luchtverdeling

 

nieuwe opties voor het comfort en de veiligheid van de passagiers

 

nieuw materialen die voldoen aan alle behoeften

 

De nieuwe Daily gamma minibus is uitgerust met F1C motoren 3.0 L diesel en CNG. Om te voldoen aan de emissienormen Euro VI op dieselmotoren is wordt gebruik gemaakt van SCR (Selective Catalytic Reduction), wat zorgt voor hoge prestaties en een laag brandstofverbruik.

 

Een van de belangrijkste nieuwigheden bij New Daily Minibus, is een versie 6.1 ton met een langere wielbasis 4.100 mm, de nieuwe top van de reeks, die plaats biedt aan maximaal 22 zittende passagiers plus de bestuurder en een begeleider (het maximum dat een voertuig van deze categorie kan bereiken) en een stijging van 30% meer opslagruimte dan de vorige versies (tot 2.5m3 bagage verlaagd).

 

Share this Post