Iveco viert 40 jarig bestaan

Het merk viert zijn 40e verjaardag – een succesverhaal over internationale waardering en voertuigen die wereldwijd symbool zijn geworden voor Italiaans vakmanschap. Een groot deel van de feestelijkheden zal plaatsvinden op de website www.iveco40.com, die in 14 talen wordt gepubliceerd.

Iveco blaast 40 kaarsjes uit: een belangrijke mijlpaal voor een groot bedrijf dat zijn stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van het wereldwijde commerciële transport. Het merk vertegenwoordigt niet alleen 40 jaar ervaring, maar ook 150 jaar van werken voor klanten, uitmuntende prestaties en voertuigen die wereldwijd onderweg zijn en vandaag nog steeds een boodschap van betrouwbaarheid, technologische innovatie en duurzaam vervoer uitdragen.

Tegenwoordig is Iveco een merk van CNH Industrial en een wereldleider in de kapitaalgoederensector, met fabrieken in Europa, China, Australië, Argentinië, Brazilië en Afrika, en bedrijfsfaciliteiten in meer dan 160 landen.

Om deze belangrijke verjaardag te vieren, heeft Iveco voor de gelegenheid een speciaal logo ontworpen, dat een gestileerd voertuig voorstelt met de slogan ’40 jaar Iveco, 150 jaar ervaring’. Het logo zal tot eind 2015 op alle geschreven communicatie van het bedrijf verschijnen.

Een groot deel van de feestelijkheden zal plaatsvinden op de specifieke website www.iveco40.com, die in 14 talen wordt gepubliceerd. Op die website werd een wedstrijd gelanceerd die Ivecoliefhebbers uitnodigt om de 40e verjaardag van het merk mee te vieren door hun verhalen in foto- of videoformaat met iedereen te delen. Elke week zal de beste foto worden toegevoegd aan een virtueel boek gewijd aan deze bijzondere verjaardag. 

Ben je geïnteresseerd in meer? Lees hier het vervolg van het artikel.

 

Share this Post