Skip to main content

New Stralis

New Stralis – een “state-of-the-art” upgrade van het product, met op maat eigenschappen en diensten aangepast aan elk soort klant en missie, biedt twee modellen met hoog rendement en lage emissies:

New STRALIS voor regionale missies, stedelijk en sommige opdrachten in de bouwsector
New STRALIS XP voor internationaal vervoer.

Daily Bestelwagen

De nieuwe Iveco Daily werd volledig hertekend om te voldoen aan alle behoeften van licht commercieel vervoer. Een nieuwe generatie van de Iveco Daily.

Uw nieuwe Iveco Daily is een volledig nieuw bedrijfsvoertuig: van nature sterk en verrassend licht, comfortabel en eenvoudig om mee te rijden. De nieuwe architectuur optimaliseert de laadcapaciteiten. De nieuwe wielbasis verbetert het dynamische rijgedrag. De nieuwe ophangingssystemen komen de prestaties en het gewicht ten goede.

Daily Chassis Cabine

Daily chassis-cabine: van nature sterk en verrassend licht, comfortabel en eenvoudig om mee te rijden.

Uw nieuwe Daily chassis-cabine is een volledig nieuw bedrijfsvoertuig: van nature sterk en verrassend licht, comfortabel en eenvoudig om mee te rijden. De chassisstructuur van de nieuwe chassis-cabine is uw garantie op een veelzijdige en lange levensduur. 

Iveco Daily Trekker

​De stevige, wendbare en krachtige maar zuinige Nieuwe Daily trekker biedt niet alleen een hoog laadvermogen, maar ook een maximale productiviteit.

In dat opzicht biedt hij hét antwoord op al uw transportproblemen.

De Nieuwe Daily trekker, een kampioen op het vlak van betrouwbaarheid en stevigheid, toont zich van zijn meest wendbare kant, maar garandeert ook hoge snelheden. Hierdoor kunt u met dit voertuig rekenen op een echte super productiviteit.

Daily HI-MATIC

Uniek: 8-traps automatische versnellingsbak Voor topcomfort en maximale veiligheid.

Uiterst zuinig brandstofverbruik dankzij de eco- en power-rijstanden.

10% lagere onderhouds- en herstellingskosten dan een handgeschakelde versie door toonaangevende betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Beste prestaties in zijn klasse met 205 pk en 470 nm koppel.

New Eurocargo

Nog aantrekkelijker, milieuvriendelijker, efficiënter en wendbaarder. De New Eurocargo is van harte welkom in de stad: deze vrachtwagen heeft namelijk zelfs in de drukke straten van een grote stad respect voor de mens en voor het milieu waarin hij werkt.

De New Eurocargo – een modern gezicht maar hetzelfde hart: de functionaliteiten en het design zijn nieuw, maar hij is nog even robuust, betrouwbaar en veelzijdig als het voertuig dat al door een half miljoen klanten in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika is gekozen.

Stralis HI-WAY

Denk groots. De nieuwe Stralis is een uitstekende oplossing voor de huidige en toekomstige behoeften van de transportsector en het enige voertuig in zijn klasse dat zo een brede en geïntegreerde waaier van functies biedt om uw kosten te optimaliseren. Dit is tevens het beste voertuig in termen van efficiëntie en prestatievermogen, dankzij de nieuwe Euro VI-motoren met IVECO HI-SCR* en dankzij de technologie om de gebruikskosten te drukken, deels gebaseerd op het hogere koppel en vermogen van de motor.