De Iveco All blacks

De Iveco-kampioenen Daily (Van of the Year 2015) en Magelys (Coach of The Year 2016) vervoeren de huidige wereldkampioen, de All Blacks, tijdens het rugbytoernooi 2015 in het Verenigd Koninkrijk. 

Iveco werd vandaag aangekondigd als de ‘Europese Supporter van de All Blacks’, en stelt Ivecobussen ter beschikking van 1 september tot 31 oktober. De Iveco Magelys en drie Daily Minibussen Hi-Matic die ter beschikking worden gesteld van het team zullen gedurende het hele toernooi gebruikt worden om het logistieke transport en het vip-vervoer van de All Blacks en New Zealand Rugby te verzekeren.

Pierre Lahutte, Iveco Brand President, zei: “We zijn er trots op dat onze twee grote kampioenen, de Daily, International Van of the Year 2015, en de Magelys, Coach of the Year 2016, de huidige wereldkampioenen zullen vervoeren tijdens hun strijd om opnieuw de titel te veroveren. We hebben een lange geschiedenis als partner van de All Blacks. Onze medewerkers delen hun waarden van toewijding, betrouwbaarheid, prestatiegerichtheid en teamgeest en zijn er trots op hen bij te staan in hun strijd om de titel“.

Nick Brown, New Zealand Rugby GM, zei: “We verheugen ons erop om opnieuw met onze vrienden van Iveco samen te werken. De voertuigen zien er fantastisch uit, ze zijn luxueus en mooi vormgegeven en ze zorgen ervoor dat ons team in stijl op onze evenementen aankomt”.

Lees hier het volledige artikel.

Share this Post