Onderhoud en herstellingen

Alle herstellingen en onderhoud worden uitgevoerd door vakbekwame en continu bijgeschoolde monteurs. U kan bij Truckcenter Van Nevel terecht voor alle types bestelwagens en vrachtwagens, bussen, trailers,… Wij maken uw voertuig klaar voor keuring en indien u wenst bieden wij het ook zelf bij de keuring aan.

Originele onderdelen

Meer dan 2000 onderdelen op voorraad en dagelijkse leveringen vanuit het Iveco Parts Center.   Snel beschikbare onderdelen voor een snelle herstel service!   Volg zeker de verkoopsacties op onderdelen op onze website of via de mailings waarbij u niet alleen geniet van een korting maar tevens kans hebt op één van de mooie prijzen!    

24u/24u Pechverhelping

Net op het moment dat u het kan missen als kiespijn heeft u pech onderweg.   365 dagen per jaar, 24u op 24u staat onze pechverhelpingsdienst voor u klaar om uw voertuig opnieuw mobiel te maken.   U kan ons steeds internationaal bereiken op het nummer 00800/48326000.    

Opleidingen behoud van vakbekwaamheid

Sinds 2008-2009 is de richtlijn vakbekwaamheid voor beroepschauffeurs van kracht.   Hierbij moet 35u nascholing gevolgd worden bij een erkend opleidingscentrum binnen de 5 jaar na afgifte van de vakbekwaamheid.   In samenwerking met TCZ De Nestor wordt bij Truckcenter Van Nevel het hele jaar door bijscholing gegeven.   U vindt meer informatie terug op Opleidingen en u kan inschrijven

Read More

Erkend opbouwer met COP nummer

Sinds 2012 is de nieuwe wetgeving omtrent het Europees gelijkvormigheidsattest van kracht.   Truckcenter Van Nevel is een erkend opbouwer (COP certificatienummer 0242.002) waardoor wij zelf het gelijkvormigheidsattest (COC) kunnen aanvragen.   Hierdoor zal uw voltooid voertuig sneller beschikbaar zijn en kan u sneller de weg op met uw Iveco!